Om oss

New Project - 2020-02-17T135601.291

Vi som jobbar:

 

Linnéa Schaffer Boström

Linnéa här! Skogsmulle som bor på en gård i Ocke, brukar för det mesta på min fritid vara skitig under naglarna och omgiven av antingen fjäderfän, tassar, hovar eller motorer, men när jag är på jobbet är jag frisör och salongsägare på Hos Nettan. Utbildad frisör på John Bauergymnasiet yrkesutbildning Frisör i Sundsvall 2009. Har tidigare hyrt stol här på salongen i 5 år samt hyrt stol och ägt en salong i Östersund. Jag har alltid känt att denna salongen är mitt andra hem och jag är här för att stanna!

 

Elina Stålhandske

Elina stålhandske heter jag och går andra året på Storsjögymnasiet inriktning Frisör i Östersund, född och uppvuxen i Ånn där jag bott med min familj och våra djur.

Under hösten 2021 började jag min praktik här på Hos Nettan och är på salongen måndagar samt onsdagar. Jag stortrivs här på salongen och planerar för att stanna.

Jag har alltid brunnit för att vara kreativ och jobba med hantverk. Att välja frisörlinjen var för mig ett solklart val då det är det jag älskar att hålla på med, och jag känner verkligen att jag valt rätt yrke för mig.

Som sagt går jag andra året på gymnasiet och är ännu inte färdigutbildad, vilket betyder att jag har ett lägre pris på mina behandlingar och man får räkna med att behandlingarna tar längre tid. Under mina behandlingar har jag alltid Linnéa vid min sida för att guida mig om det behövs!

 

Vi vill ge er den bästa möjliga servicen inom hårvård.

Vi erbjuder:

– Allt inom hårvårdsbehandlingar från enkla klippningar till avancerad färgteknik

– Vi erbjuder även hårersättningar som peruker med all service från utprovning , insyning när det behövs och göra så att    den sitter så perfekt som möjligt, inklippning/omformning även all service som kan tänkas inom det området, framöver även ångbehandling för att fräscha upp de igen, samarbete med hjälpmedelcentralen .

Tjänster

 

– Vi jobbar även med löshår/extensions med tape och keratinfästen, kvalitétshår från märket Simply Natural

– Stort sortiment av försäljningsprodukter från bl.a. Keune och även Glanz borstar.

– Öronhålstagning

– Ögon & brynfärgning

– EMITE Make-Up, allt ifrån foundation till mascara

– Rakpermanent; en keratinbehandling som ger smidigt, rakt, lättbehandlat, frissfritt & glamoröst hår

 

Keune www.keune.com
Emite www.emitemakeup.com
Davines www.davines.com
Toupema Belgal www.toupemabelgal.se

woman-curling-her-hair-973403 (1)