Viktig information ang Covid-19

Viktig information ang Covid-19

Hej alla kunder!!

Vi vill börja med att tacka för ert förtroende och samarbete under den senaste tiden med nya rutiner på salongen. Eftersom läget har blivit än mer allvarligt och restriktionerna skärpts så har vi stärkt upp ytterligare för att kunna jobba så säkert som möjligt för både er och oss.

Fortsättningsvis kommer vi att jobba med ett heltäckande visir och komplettera det med munskydd för alla i riskgrupper och för de som önskar. Det kommer även att finnas munskydd tillgängligt för er. Vi fortsätter även att sprita stolar och byta klippkappor mellan varje kund. Utöver detta så kommer vi att hålla ytterdörren låst och släppa in ny kund först när den tidigare har lämnat genom en annan utgång för att ingen ska mötas i dörren. För den som vill handla produkter, presentkort eller boka tid så knacka på rutan så kommer vi så fort vi kan! Det bästa för tidsbokning är om ni kan göra det på vår hemsida eller ringa till oss. Om någon vill handla något utan att komma in på salongen så kan vi lösa det med Swish.

Självklart så kommer vi att boka av er tid hos oss om vi känner minsta symptom och vi vill såklart att ni gör desamma. Boka av om du eller någon i din familj har symptom, vi tar ingen avgift för avbokning precis som tidigare.

Nu gäller det att vi är extra rädda om varandra och håller avstånd så mycket det bara går.

Ta hand om er!
Nettan & Linnéa

0647- 100 60

No Comments

Post A Comment